Efterbehandling

Efter endt støbning, gennemgår emnerne forskellige typer af efterbehandling. Har emnerne behov for yderligere bearbejdning, samarbejder vi med yderst kompetente underleverandører, der står klar til at yde den bedste service for vores kunder.

Afskæring

Ved større serier foregår afskæring og rensning på robotter. Afskæring af ventilhuse på robotanlæg. Afskæringen er forprogrammeret og ens fra serie til serie.​

Rensning

Den efterfølgende rensning og afgratning foregår enten manuelt eller på renserobotter. Emnerne placeres i fixtur, hvilket sikrer at emnerne renses ens, og efterfølgende gør opspænding på CNC-bearbejdningsmaskiner uproblematisk.

Slyngrensning og sandblæsning

Vi tilbyder både slyngrensning og sandblæsning in-house. Metoderne anvendes til forbedring af finish, samt fjernelse af de sidste grater, og giver støbegodset en fin ensartet overflade.

Vibrations tromling

Vibrationstromling anvendes ligeledes til forbedring af finish samt fjernelse af de sidste grater. Det er en mere tidskrævende proces, men er mere skånsomt mod emnerne.

Bearbejdning af støbte emner

Vi kan via kompetente underleverandører tilbyde bearbejdning og overfladebehandling af de støbte
emner.​

  • Spåntagende bearbejdning
  • Slibning og polering
  • Imprægnering
  • Hærdning
  • Eloxering af aluminium
  • Lakering

Vi leverer gerne den totale løsning til kunden.

Ofte stillede spørgsmål

Find dit svar hurtigt blandt vores ofte stillede spørgsmål lige her.

Hos UG Metal fremstiller vi metalstøbegods af høj kvalitet herunder i:
– Aluminium
– Rødgods
– Tinbronze
– Aluminiumbronze
– Messing

Vi arbejder med følgende støbemetoder:
– Cronitstøbning
– Sandstøbning
– Kokillestøbning

Ja, det har vi! Hos UG Metal er vi DS/EN ISO 9001:2015 og DS/EN ISO 14001:2015 Certificeret. Hvis du kunne tænke dig, at læse mere om vores certificeringer så kan du gå ind på vores kvalitets- og miljøpolitik.

UG Metal har mere end 40 års erfaring og har igennem alle årene været familieejet og er nu drevet af 3. generation. Det gør naturligvis, at der er opbygget en enorm know how indenfor metalstøberi, herunder specielt indenfor kokillestøbning, sandstøbning og cronitstøbning.

Vores firmaoplysninger hos UG Metal er: 
Th. Udengaards Metalstøberi A/S
Blæsebjergvej 44
8722 Hedensted
CVR: 51686519

Du kan nemt komme i kontakt med UG Metal, hvis du har brug for hjælp, eller har spørgsmål til vores løsninger og produkter. Send os en e-mail på ug@ugmetal.dk eller ring på +45 75 89 16 22.